Sunday, August 29, 2010

Ngantuk..Banget

Salam...

Hai, guys. It;s been a long time tak menulih ni.. Hari ni dah 20 hari kan kita umat Islam berpose.. dan aku pulak dah 11 hari bekerja kat tmpt baru ni.. seems so quiet kat sini.huhuhhu..mgkn sbb bulan pose n rata2 mmg org2 br kat sini. Keje aku mmg banyak, cuma ari ni aku rase mcm hilang MOOD sb ngantuk satu, and dah tahu sok lak cuti lg.. so aku decide nak bukak blog aku g dah lama aku tak menjengahnye. Dulu kate, nak aktif mcm mula2 dulu..tp bila dah tahu keje aku ni mg byk, aku mcm tak de lak mase n idea nak menulih..

ape pun, kesempatan aku ada  ni dikala ini tgh mengantuk aku mik mase nak membllog jap.. No emotional things aku nak citer2.sbb bg aku emotional before aku confirm akunyer resignation tu dah cukup dah. cuma skrg look forward and postive.. Doakan yg terbaik utuk apa ynag akn berlaku in future.Citer sepanjang pose ni pun aku simpan jap la dulu..sbbb aku sgt2 ngantok lah..adei...Akn aku story my worklife kat sini.. Dah getting to know ppl dah ni...So as usual my sensing has begun...rindu aku pada masa2 di emkay mmg aku harus akui la. heheheh..

K, la.stop dulu..jn2 jap..kasi ilang ngantok ni..pepahal ti aku pasti akn menulih lg ni..ni pun, cuma nak warm up je menulih balik..

Chiaw..

1 comments:

akufiqir said...

tadke tempat utk aku ke? kalau nak suruh kurangkan $$ aku sanggup dah ni..hehee..selamat hari raya bro..terima kasih datang malam tadi..

Post a Comment